Nieuws


20-06-2017 - OSS
Een prachtige wielerdag als VIP in de Ster ZLM Toer

Voorafgaand aan de 31e Ster ZLM Toer organiseerden we via Facebook een actie, waarbij een VIP-arrangement voor de slotrit in Oss gewonnen kon worden. Tot vrijdagavond hadden mensen de tijd om een reactie achter te laten, waarna onze rondemissen Diana en Gina de verloting verrichten. Ruud van der Heijden bleek de winnaar en hij kijkt nu met heel veel plezier terug, zo laat hij ons weten. “Het was een super leuke en interessante dag. Het was echt perfect geregeld!”

Om 10.00 uur in de ochtend meldden Ruud en de vriend die hij meebracht zich in het gemeentehuis van Oss, waar de ontvangst was voor alle gasten. “We werden hartelijk ontvangen met koffie en zijn vervolgens voorgesteld aan onze chauffeur voor de dag Rene Koppert”, vertelt Ruud. “Dankzij zijn achtergrond als oud-coureur wist hij ons perfect de ins- en outs van de koers te vertellen.”

Er stond een mooi programma gepland, natuurlijk vooral rond het volgen van de koers. “Voor de race hebben we nog een kijkje genomen bij alle teams, om de renners en hun materiaal te bekijken. Vervolgens zijn we in de auto gestapt en heeft Rene ons meegenomen naar de beste plekken in de koers, zoals rotondes, de dijk en de ravitaillering. Op sommige punten konden we uitstappen, andere shots konden we vanuit de auto bekijken. Verder hebben we zelfs ook nog even achter en langs de kopgroep mogen rijden.”

De finish, waarbij Marcel Kittel de winst naar zich toetrok, zagen de gasten vanaf de zijlijn. “Voordat de kleine ronde begon zijn we uit de karavaan gegaan en hebben we de finish vanuit het VIP-gedeelte kunnen aanschouwen. Vervolgens hebben na afloop nog een lekker biertje kunnen drinken en ook het buffet was super goed! Al met al hebben Martijn en ik genoten van de dag en willen we de organisatie via deze weg nogmaals bedanken!”

Ruud maakte zelf ook wat foto's. Zoals bovenstaande foto vanuit de auto, achter de kopgroep, en de vier foto's hieronder.


Overig nieuws:
25-06-2017 Gouden Wiel voor Jan van Gestel
21-06-2017 Hoe kijken de ploegleiders terug?
20-06-2017 Wat hadden de renners te zeggen?
20-06-2017 Een prachtige wielerdag als VIP in de Ster ZLM Toer
19-06-2017 Marcel Kittel: 'Blij om in Ster ZLM Toer te winnen'

Nieuws archief