Nieuws


01-08-2016 - BREDA
Gave fietsclinic voor jeugd met ZLM en Roompot

Blij waren we om tijdens de Ster ZLM Toer te zien hoeveel jonge toeschouwers er waren. Het bleek maar weer eens dat veel kinderen wielrennen erg leuk vinden. Naast hoofdsponsor van onze wedstrijd is ZLM Verzekeringen ook partner van wielerploeg Roompot Oranje Peloton. Samen met hen organiseren zij op dinsdag 30 augustus een fietsclinic voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Val jij ook in die leeftijdscategorie en is fietsen jouw ding? Dan mag je dit niet missen!

De clinic wordt georganiseerd bij Wielervereniging Breda, op het Cor Vlemmix Circuit. Daar zal een superleuk en gevariaard programma worden afgewerkt. Dat alles onder leiding van enkele renners én de ploegleiders van Team Roompot Oranje Peloton. ZLM bestaat 65 jaar en heeft daarom ook 65 gratis plekken beschikbaar voor de clinic. Op 18 augustus wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn!

Wil jij dus meedoen? Geef je dan snel op via deze link.

Het programma
De dag begint om 10.15 uur op de wielerbaan van Wielervereniging Breda (Cor Vlemmix Circuit) en wordt rond 15.00 uur weer afgesloten. De profrenners van Roompot Oranje Peloton vertellen hoe hun wedstrijddag eruit ziet en je neemt een kijkje in de rennersbus en de ploegleiderswagen. Als je zelf op de fiets zit, ga je aan de slag met allerlei behendigheidsoefeningen. Je traint op tijdrijden, peloton- en waaierrijden en je krijgt tips hoe je het beste kunt sprinten. Iedereen op zijn eigen niveau. Het gaat er niet om wie het beste is maar wie het meeste plezier heeft! Aan het eind van de dag heb je vast heel veel geleerd. Ook over veilig fietsen in het verkeer.

Voor iedereen is er een wielershirt van ZLM en natuurlijk ontbreekt op zo'n dag de ravitaillering niet.

Meer informatie nodig? Klik dan hier.


Overig nieuws:
25-06-2017 Gouden Wiel voor Jan van Gestel
21-06-2017 Hoe kijken de ploegleiders terug?
20-06-2017 Wat hadden de renners te zeggen?
20-06-2017 Een prachtige wielerdag als VIP in de Ster ZLM Toer
19-06-2017 Marcel Kittel: 'Blij om in Ster ZLM Toer te winnen'

Nieuws archief